Brave Ideas
marketing & communicatie
Schermafbeelding 2017-10-25 om 19.54.08.png

Klanten

Cases & Klanten

Cases

Ter inspiratie drie willekeurige cases. 

HelloData

In opdracht van Liander hebben wij de positionering en propositie voor data autorisatiedienst HelloData ontwikkeld. Een onafhankelijk beoogde dienst waarmee de consument controle heeft over zijn eigen energiedata en daarmee niet langer afhankelijk is van een enkele serviceprovider maar zijn energiehuishouding met apps en diensten van meerdere providers kan regelen. Geweldig om de marketingstrategie voor zo'n vooruitstrevend initiatief parallel aan de IT ontwikkeling daarvan vorm te mogen geven. Bekijk hier de explainimation en kijk op HelloData voor meer informatie. 

Businesszone Utrechtse Heuvelrug

Gebiedscampagne voor het zakelijk toerisme op de Utrechtse Heuvelrug. De opdracht was meer zakelijke boekingen realiseren bij de businesshotels in de regio. Kracht van de campagne was de verbindende strategie waarbij we ondernemers bereid hebben gevonden een deel van hun marketingbudget te investeren in de gezamenlijke gebiedscampagne. Doel van de campagne was de zakelijke boeker uit de randstad eerst voor de regio te laten kiezen en dan uit een van de vele prachtige vergaderlocaties. De campagne belichtte op unieke wijze de kracht van het collectief in de regio. Bekijk hier de campagne visuals.

Watt voor Watt

In opdracht van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Netbeheerder Liander en in samenwerking met woningbouwcorporaties Ymere, Elan Wonen en Pre Wonen hebben wij de marketing en communicatiestrategie voor het door Ministerie van BZK geïnitieerde Blok voor Blok project binnen Haarlem ontwikkeld. De aanpak en resultaten van het Watt voor Watt project, 'waarbij de communicatieactiviteiten zich grotendeels in de fysieke woonomgeving hebben afgespeeld' zijn opgetekend in het boek, '9.173 KM van Kyoto'. Download hier de pdf.

 

Klanten