Brave Ideas
marketing & communicatie
hero_pattern.png

Home

Merkstrategie met Effect!

Brave Ideas

Brave Ideas helpt organisaties met hun merkstrategie. We ontwikkelen strategie voor de lange termijn, tactiek voor de korte termijn en activatie om direct business aan te trekken.

Met de toenemende digitalisering van markten en diensten focussen wij op het identificeren en creëren van nieuwe verdienmodellen die we creatief en op maat aansluiten op de businesscase van ondernemingen.


strategie.png

Strategie

Onze passie ligt in het ontwikkelen van strategische concepten die de doelgroep verbinden met het aanbod en tot interactie brengen. In samenwerking met de klant realiseren we business doelen op het gebied van marketing, communicatie en sales.

Creatie

Denken in creatieve ideeën en niet alledaagse oplossingen is de essentie van onze aanpak. Samen met de opdrachtgever inventariseren we wat vanuit klant perspectief de ideale customer journey is op weg naar organisatie, product en of dienst. Conversie gerichte marketing- en communicatie ondersteunen de doelstellingen bij het opbouwen van klantloyaliteit.


werkwijze.png

Werkwijze

Afhankelijk van de opdracht brengen wij vanuit een breed en professioneel netwerk de juiste mensen bij elkaar. Een one-stop-shop brandteam dat op basis van doelstellingen en gewenste expertise is samengesteld. Enerzijds met een brede visie op merken, producten en diensten met daarbij het sterk veranderende consumentengedrag en medialandschap. Anderzijds met de benodigde kennis om een specifieke opdracht of volledige campagne tot in de finesse uit te werken. Met de combinatie van verschillende disciplines heeft Brave Ideas het gehele spectrum van marketing en communicatie binnen handbereik. 

braveideas.png

content.png

Content

De wereld verandert. Alles lijkt sneller te gaan. Goede communicatie is essentieel. Veranderingen vragen om nieuwe oplossingen. En die oplossingen zijn voor iedere organisatie weer anders.

We doen

  • Merk-, marketing- en communicatiestrategie

  • Propositie ontwikkeling

  • Online marketing

  • E-commerce

  • Campagnemarketing

  • Coaching